lijmen is de toekomst

Steeds vaker vervangt de lijmtechniek in de industrie traditionele verbindingsmethoden zoals schroeven, (vast)klinken of lassen. In het assortiment van 3M vindt u een ruim aanbod van krachtige en innovatieve lijmen.

Betrouwbare verbindingen – Gemakkelijk te gebruiken

 

Met lijmen van 3M verbindt u zowel gelijkaardige als verschillende substraten. Bijvoorbeeld: metalen, laagenergetische kunststoffen zoals PE en PP, vezelcomposieten, keramiek, glas of rubber. Lijmen van 3M bieden optimale oplossingen voor tal van toepassingen: van eenvoudig bevestigen tot zwaar te belasten verbindingen.

 

Nieuw in het assortiment

Scotch-Weld ™ Lijmen verbinden zowel substraten van hetzelfde als van een verschillend type zonder schade toe te brengen. Het Scotch-Weld ™ assortiment is uitgebreid en bevat nu ook anaërobe, cyanoacrylaat- en constructielijmen / UV-uithardende lijmen. 3M ™ Power Line zijn kitten op polyurethaan- en hybride basis. De producten werden ontwikkeld voor toepassingen in de algemene industrie, voertuigbouw, bouwindustrie of op de maritieme markt.

 

 

Kwaliteit vinden wij belangrijk

Al sinds decennia is 3M, een wereldwijd toonaangevend bedrijf, de norm voor lijmtechnologie. Alle lijmen en kitten van 3M bieden u de “Originele 3M-kwaliteit” : Rendement, geavanceerde technologie, hogere productiviteit, optimale service en wereldwijde research en ontwikkeling.

 

Van 3M krijgt u goed advies

Houd al in de constructiefase van het project rekening met de eisen van de lijmtechniek. Zo zorgt u ervoor dat lijmen met succes kunnen worden gebruikt. Onze deskundige adviseurs vertellen u graag alles over hoe u producten en productieprocessen kunt  optimaliseren en uw kosten kunt verlagen.

Profiteer van de decennialange ervaring van 3M in lijmtechnologie.

 

Download hier de 3M lijmen catalogus >

 

Zie ook: kitspuit op accu >

ONS ADRES

Industrieweg 1b,

5527 AJ Hapert

The Netherlands

T: +31 (0)497 72 60 00

F: +31 (0)497 72 60 01

E. info@venfasteners.com

Contact

Copyright © Ven Fasteners 2014