LIJMEN EN KITTEN

De geavanceerde chemische producten van 3M, een wereldleider in lijmtechnologie, zijn tegenwoordig krachtige alternatieven voor het verlijmen, opvullen, afdichten, waterdicht maken en nog veel meer.

 

3M polyurethaan en hybride lijmen en kitten zijn vooruitstrevende, ééncomponentenformules waarbij er niet hoeft te worden gemengd en ook geen speciaal aanbrenggereedschap vereist is. Deze producten harden uit door de luchtvochtigheid en vormen duurzame, elastische verbindingen die lang meegaan en ideaal zijn voor:

• Het monteren van panelen op vrachtwagens, aanhangwagens, bussen en andere       voertuigen.

• OEM scheepsdek-romp verbindingen, rompdoorvoeringsbevestigingen,                        dekmontages enz. voor de jachtbouw.

• Loodslabben, buisdoorvoeringen, kabelafdichtingen en andere toepassingen voor de bouw.

• Betonafdichting en het vullen van expansienaden.

• Lasafdichting en beglazing voor de jachtbouw en speciale voertuigen.

• Vele andere toepassingen in een verschillende industrieën.

 

Eenvoudig te gebruiken. Moeilijk te verslaan.

Sommige industrieën gebruiken nog steeds klinknagels, schroeven, bouten en lasnaden voor de meeste bevestigingen. Maar mechanische bevestigingen kunnen vaak alleen gebruikt worden bij zwaardere, gelijkaardige materialen en ze creëren spanningspunten en plaatsen waar roest kan optreden. Daarbij komt nog dat laagtechnologische lijmen gewoon niet ontworpen zijn voor zware industriële toepassingen. 3M lijmen en kitten presteren werkelijk beter dan andere kleefmiddelen.

 

Download hier de productbrochure >

 

DOWNLOAD ook: 3M APLICATION PROCESS GUIDE >

ONS ADRES

Industrieweg 1b,

5527 AJ Hapert

The Netherlands

T: +31 (0)497 72 60 00

F: +31 (0)497 72 60 01

E. info@venfasteners.com

Contact

Copyright © Ven Fasteners 2014