Tape oplossingen voor de industrie

3M uw partner in innovatieve oplossingen

Verlijmen is naast de traditionele verbindingstechnieken als lassen, schroeven, nieten en klemmen steeds belangrijker geworden in het industriële productieproces. Dagelijks worden nieuwe toepassingsgebieden voor tapes ontdekt.

Wereldwijd behoort 3M tot één van de grootste producenten van tapes en lijmen. Dankzij het resultaat van intensieve onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in laboratoria over de hele wereld, weet 3M constant haar assortiment uit te breiden met de nieuwste producten. Elk jaar besteden wij meer dan één miljard dollar aan onderzoek en ontwikkeling. Door intensieve samenwerking met onze klanten hebben de 7.000 onderzoekers, wetenschappers en technici van 3M vele nieuwe producten in de tapes en lijmen sector kunnen ontwikkelen.

 

Deze tapwijzer biedt u een overzicht van ons assortiment

Hij zal u helpen bij het selecteren van de juiste 3M producten voor uw toepassingen. Voor alle producten geldt dat de prijzen, besteleenheden en leveringstijden op aanvraag zijn.

Uiteraard staan onze account managers, technici, customer service en marketeers klaar om een antwoord te geven op al uw vragen. Aarzel niet om gebruik te maken van onze kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en service.

Wij zoeken samen met u naar de beste oplossingen voor het ontwerp en het productieproces. Daarbij streven wij naar kostenvermindering en productoptimalisatie waardoor u een doorslaggevend concurrentievoordeel verkrijgt.

 

Ons team staat volledig tot uw dienst voor persoonlijk advies.

 

Daag ons uit!

 

Download hier de 3M Tapewijzer >

ONS ADRES

Industrieweg 1b,

5527 AJ Hapert

The Netherlands

T: +31 (0)497 72 60 00

F: +31 (0)497 72 60 01

E. info@venfasteners.com

Contact

Copyright © Ven Fasteners 2014