Technofast bevestigingsmiddelen

Technofast heeft een uitgebreid scala aan bevestigingsmiddelen voor de bouw. Technofast staat voor: kwaliteit en betrouwbaarheid. Het assortiment bevat onder andere: schroeven, ankers, pluggen, hout en spouw verbindingen en nagels voor tal van toepassingen in verschillende soorten en maten.

 

Deze product catalogus geeft een indruk van onze meest verkochte producten en geeft aanvullende informatie over specifi caties, toepassingen en de bijbehorende bevestigingsmiddelen. De Technofast producten zijn onder te verdelen in vijf hoofdgroepen:

 

Losse schroeven & bandschroeven

Zeer ruim assortiment schroeven voor diverse toepassingen (voor montage in o.a. hout, staal en beton), zoals gips-, spaanplaat-, kozijn-, afstand-, zelfborende schroeven, etc. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: schroefkop, afmeting, materiaal, draad, punt etc. Ook verkrijgbaar op band.

 

Metrische producten

Bouten, moeren, ringen of koppelbussen elektrolytisch verzinkt of RVS A2, volgens DIN-normering.

 

Pluggen en ankers

Pluggen van nylon of metaal voor het bevestigen van diverse materialen aan beton en metselwerk. Ook ideaal voor het fixeren van lichte bevestigingen. Ankers in standaard verzinkt staal voor het bevestigen van diverse materialen aan beton en metselwerk. Ideaal voor het fixeren van zware bevestigingen.

 

Boren

Voor algemeen gebruik onder andere voor het verwerken van de meest voorkomende materialen zoals staal en gietijzer maar ook voor beton, steen, hout en metaal.

 

Download hier de complete catalogus >

 

Voor een overzicht per productgroep klikt u op een van de onderstaande links.

Wilt u meer informatie over:

•  Certificeringen (DoP)

•  Senco onderdelenlijsten

•  Senco gebruikershandleidingen

•  Senco databladen

•  Sealfast catalogi

 

dan kunt u terecht op de site van Poppers Senco of klikt simpelweg op de bovenstaande link.

ONS ADRES

Industrieweg 1b,

5527 AJ Hapert

The Netherlands

T: +31 (0)497 72 60 00

F: +31 (0)497 72 60 01

E. info@venfasteners.com

Contact

Copyright © Ven Fasteners 2014