producten menu

veidec. producten van

greenworld en het milieu

Wanneer er over het milieu wordt gesproken, gaat dit meestal over het externe milieu, het buitengebeuren met bossen, meren, de zee en de lucht. Vaak vergeten we het binnenmilieu, de omgeving waarin we dagelijks tijdens ons werk vertoeven.

 

Ons doel is de negatieve invloed van onze producten zowel voor het externe als het interne milieu te minimaliseren. Wanneer u producten van Green World gebruikt, betekent dit werken met producten die gericht zijn op kwaliteit, gezondheid en milieu.

 

Hierdoor worden verborgen kosten, zoals kosten voor huidproblemen, allerdieën en andere aan de gezondheid gerelateerde problemen, verminderd.

 

Er is geen bescherming nodig bij het gebruik van producten van green world.

De onderstaande pictogrammen komen niet op deze producten voor.

 

 

onze producten

We hebben twee productreeksen, Green World en Silver Line. Deze producten zijn ingedeeld naar gebruik en worden gekenmerkt door verschillende kleuren en symbolen, welke u terug vindt in onze catalogus.

 

Reiniginglijmen en kittersmeermiddelenoppervlaktebehandelingelektrogereedschappenlichaamsverzorgingwerkkleding & veiligheidsmiddelenaccesoires

 

De producten uit onze collectie hebben een NSF certificaat, wat ze uitermate geschikt maakt voor gebruik in de food industrie.

 

Bekijk hier alle bijbehorende NSF certificaten van onze producten.

 

 

 

Meer weten? Download hier de Veidec catalogus

 

 

 

ONS ADRES

Industrieweg 1b,

5527 AJ Hapert

The Netherlands

T: +31 (0)497 72 60 00

F: +31 (0)497 72 60 01

E. info@venfasteners.com

Contact

Copyright © Ven Fasteners 2014